General

El Govern donarà els 600.000 euros per a construir la nova casa quarter de la Guàrdia Civil

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 14 d’octubre de 2009:

El PSPV de Benissa es va avançar ahir a la proposta que es portarà hui a ple, l’aprovació del conveni entre el Ministeri d’Interior i l’Ajuntament per a la construcció d’una casa quarter de la guàrdia civil. Així, l’Ajuntament rebrà de Govern 600.000 euros per a, segons els socialistes, construir el nou quarter sense que li coste res al poble.

Una proposta, que serà debatuda hui, i que el portaveu del PSPV, Vicent Cabrera, espera siga aprovada per unanimitat perquè, segons va dir, “hem aconseguit que el Govern ens concedisca aquesta subvenció i amb ella que als benissers no els coste un euro la construcció del quarter”.

Cabrera també va dir que l’Ajuntament pot proporcionar les cases per als agents, i que els diners que es tenia previst gastar des de l’Ajuntament, un total d’1.400.000 euros, es poden destinar a altres qüestions més importants per al municipi.

A més, el regidor va dir que el fet que el quarter poguera anar-se’n a Calp era un problema perquè dins de Benissa realitza una funció preventiva molt important, encara que la solució no passava per fer una gran despesa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?