General

El PSPV de Benissa qualifica com a faraònic el nou quarter per a la Guàrdia Civil

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 2 de juny de 2009:

A Benissa el futur de la casa quarter de la Guàrdia Civil continua donant a parlar. Un dels punts a debatre en el pròxim ple ordinari de Benissa, convocat per a demà dimecres 3 de juny, serà el conveni de col·laboració a subscriure entre el Ministeri de l’Interior i l’Ajuntament per a la construcció d’una casa quarter per a la guàrdia civil.

Així i tot, el portaveu del PSPV, Vicent Cabrera, ja ha avançat el seu posicionament i respon a les declaracions realitzades pel batle en roda de premsa contra l’alternativa proposada pels socialistes.

El PSPV va plantejar que el cost d’aquesta obra siga el menor possible i no perjudique les arques municipals, amb el desembors d’1,6 milions d’euros com suposa l’execució del projecte que defensa l’executiu local del PP.

Cabrera denuncia que el suport per part del batle Juan Bautista Roselló, de l’actual projecte per a la construcció d’una casa quarter a Benissa, suposa no mirar pel poble, i assegura que no és cert que el conveni signat amb el Ministeri estiga condicionat a aquest projecte, que qualifica de “faraònico”, i que defensa aferrissadament el batle popular.

Per la seua banda, el líder socialista assegura que en les reunions mantingudes amb la subdelegació del govern, en cap moment els van condicionar l’ajuda a la construcció d’una casa quarter, per aquest motiu plantejaran, la possibilitat d’oferir cases ja construïdes i que l’ajuntament pague el seu lloguer. Una possibilitat, reitera Cabrera, que és més econòmica.

Els socialistes volen que la casa quarter de la Guàrdia Civil romanga al municipi, però no estan disposats a recolzar els “capritxos del batle”, donant suport a una actuació que hipotecaria els pressupostos municipals dels anys vinents.

Aquesta situació, apunta Cabrera, és el resultat d’una “pèssima negociació del batle davant el Ministeri d’Interior i un exemple més de la dolenta gestió”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?