General

El CIBE-Bloc rebutja que Benissa assumisca l’alt cost del nou quarter de la Guàrdia Civil

La coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc va rebutjar ahir mitjançant un comunicat que l’ajuntament assumisca el cost de 900.000 euros del pressupost d’1, 5 milions que tindria la construcció d’un nou quarter de la Guàrdia Civil després de l’abandó de l’antic quarter i la instal·lació de les oficines en un baix de propietat municipal que està tenint lloc aquests dies. Segons els independents i nacionalistes el cost “és inassumible” i van aprofitar l’ocasió per a recordar que “hauria de ser el Govern central el que pagara íntegrament el cost de l’edificació”.

Així mateix des de la coalició també es van posicionar en contra de l’opció proposada pel PSOE de Benissa d’instal·lar el nou quarter en l’antic IES Josep Iborra perquè “allí està ara l’escola d’adults i en breu hi haurà associacions” a banda del fet que “adequar les instal·lacions per a un quarter seria més car”.

D’aquesta manera, el grup liderat per Isidor Mollà va anunciar que la coalició està preparant una moció en què demanarà la creació d’un espai conjunt per a la Guàrdia Civil i la Policia Local en la mateixa parcel·la del Pla de Carrals on es pretén construir el nou quarter únicament per a la Guàrdia Civil.

Millora de l’atenció

En aquest sentit, els independents i nacionalistes van concretar que amb la unificació de les instal·lacions s’aconseguiria una millora en l’atenció al ciutadà i en la gestió dels tràmits. CIBE-Bloc va posar els exemples de la població sevillana de Dos Hermanas així com 23 pobles de la comarca catalana del Vallès Occidental.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?