General

L’ajuntament cedeix uns terrenys per a construir la nova caserna de la Guàrdia Civil

El ple de l’Ajuntament de Benissa va aprovar per unanimitat de tots els grups en l’última sessió la cessió d’uns terrenys de propietat municipal al Ministeri d’Interior per a la construcció de la nova caserna de la Guàrdia Civil que existeix a la localitat. La superfície triada per a situar la caserna es troba al costat de l’escola pública Manuel Bru i molt propera a l’IES Josep Iborra.

La cessió ha tingut lloc després que l’ajuntament rebera per part del ministeri una comunicació en què demanava al consistori que realitzara l’operació. Una actuació que tenia certa urgència car la caserna actual s’ha quedat xicoteta i és una construcció bastant vella que a més quedarà en el centre del nucli urbà amb la construcció del desviament de la N-332. La caserna està des de fa més de 50 anys en un edifici de l’avinguda del País Valencià que es troba deteriorat.

Segons el batle, fins que la construcció de la nova caserna finalitze, s’habilitarà un lloc provisional perquè els agents puguen desenvolupar el seu treball. El batle no va voler confirmar cap data però va dir que “s’agilitaran tots els tràmits perquè en breu la Guàrdia Civil puga comptar amb unes instal·lacions noves i modernes”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?