Successos

La Guàrdia Civil deté a una banda dedicada al robatori de xalets

Dos dels detinguts canviaven els objectes sostrets per cocaïna.

Efectius de la Guàrdia Civil de Benissa van detenir durant el darrer cap de setmana a Xàbia, Moraira i Benissa sis persones com a presumptes autors de delictes de robatori amb força, recaptació i tràfic de drogues.

Els detinguts, tots barons, responen als senyals identificatius de (AP.K), de 25 anys d’edat; (D.R) de 25 anys; (FJ.C.M) de 23 anys; (JC.M.M) de 22 anys; (JA.R.L) de 21 anys; (RA.G.M) de 58 anys; i (O.A.G) de 26 anys, els dos primers de nacionalitat alemanya, i la resta espanyola.

Segons fonts de la Guàrdia Civil, el darrer dia 15 es va tenir coneixement que, en un xalet de Benissa, s’havia produït un robatori en el seu interior després de forçar la reixa i la porta d’entrada, sostraient joies valorades en prop de 28.000 euros, dos ordinadors portàtils i 1.400 euros en metàl·lic. Després de diverses investigacions la benemèrita va poder saber que el robatori havia estat perpetrat per dos individus i que havien utilitzat un turisme de la marca Volkswagen Golf i de color blau. Els dos individus eren delinqüents habituals de la zona i residien a Xàbia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?