General

Denuncien que hi ha interessos urbanístics en el desallotjament de la casa quarter de la Guàrdia Civil

La informació que indica que una empresa de Benissa ja ofereix la venda de pisos en un edifici que es construirà en el solar on en l’actualitat s’aixeca la casa quarter de la Guàrdia Civil ha sigut motiu per tal que des de la coalició CIBE-Bloc denunciaren ahir que el batle, Juan Bautista Roselló, “s’ha prestat a fer una operació per a traure la Guàrdia Civil perquè s’ha de fer una finca”. Un fet que va ser catalogat pels independent i nacionalistes com “de total insensibilitat”.

Segons la coalició, l’ajuntament “hauria d’haver-se avançat i comprar la parcel·la als propietaris i propiciar que la Guàrdia Civil es quedara allí fins la construcció d’un nou edifici” però el govern del PP “no sap defensar el que és públic”.

Quant a l’edifici, el cronista oficial de Benissa, Joan Josep Cardona, va redactar un informe el passat 12 de gener en què demana a l’ajuntament que protegisca almenys la façana de l’immoble sense malmetre els drets dels propietaris i apostar per la conservació de l’antiga casa quarter.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?