General

El Cibe-Bloc critica la imatge patètica que va donar el batle davant la delegació de la UE

La posada en escena del batle de Benissa, el popular Juan Roselló, en un acte organitzat per Abusos Urbanístics No en què es va mostrar com una víctima després de ser denunciat per l’associació per la reforma de sa casa no ha passat desapercebut per a l’oposició.

El Cibe-Bloc va lamentar ahir que la presència del batle en el saló d’actes de la seu universitària benissera fóra per a “rebentar” la visita de la Comissió de Peticions encapçalada pels eurodiputats Marcin Libicki i Michael Cashman i per a acusar als organitzadors de l’esdeveniment, Abusos Urbanístics No. “No es pot aparèixer com a víctima -després de ser denunciat- en un fòrum en què es tracten projectes urbanístics que afecten milers de persones i no a una sola en concret” van assenyalar des del CIBE-Bloc. Per al partit de l’oposició l’actuació del batle va ser “molt trista” i va donar una “imatge patètica” del poble davant els parlamentaris.

EL dijous per la vesprada Roselló va arribar a anomenar corrupte al líder d’Abusos, Enric Climent, per segons el batle del PP, “abusar d’una llei i utilitzar els mateixos mitjans que les urbanitzadores” en aquest cas i després de les seues explicacions per haver-lo denunciat per les obres de la seua casa de camp, en una parcel·la de 7.000 m2. “Roselló hauria d’haver demanat perdó per no defensar Benissa de projectes urbanístics com la Ronda Nord, els dos camps de golf i els huit hotels amb 4.800 cases o el pla de Beniver”, van apuntar, “en comptes de carregar contra Abusos i altres ciutadans que s’han defensat de la política urbanística del PP”. El CIBE-Bloc va explicar que el victimisme de Roselló “no és real” i que ni l’oposició ni Abusos tenen res personal contra ell, “ens sembla sospitós el nerviosisme que té el batle i l’ocultació de dades” van manifestar fonts del CIBE, que van recordar que han hagut d’utilitzar la via del contenciós administratiu per a tindre accés a les llicències i tràmits seguits per Juan Bautista Roselló en el procés de construcció de sa casa.

Por a perdre les terres

“Ací ningú actua per motius personals, ell ha fet que molta gent passe hores i hores sense dormir per la por a perdre les seues possessions” van concloure des del CIBE per a qualificar com a “desafortunades” les declaracions del batle sobre Enric Climent (Abusos) que no es trobava en la sala del debat en el moment en què es van abocar les acusacions contra ell.

La visita dels parlamentaris a Benissa va ser molt accidentada i en les intervencions del batle el públic el va anomenar corrupte en reiterades ocasions. Va ser el mateix Charles Svoboda, d’Abusos Urbanístics No, qui va moderar a Roselló.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?