General

El batle anomena corrupte al líder d’AUN davant els europarlamentaris

Juan Bautista Roselló, batle de Benissa, va decidir passar ahir a l’acció davant la sorpresa dels assistents que van omplir el saló d’actes de la seu universitària. Davant la mirada atenta dels parlamentaris europeus el batle va acusar Enric Climent, president d’Abusos Urbanístics No, de corrupte. “És una corrupció abusar d’una llei. Jo insistisc que si utilitza els mateixos mitjans que les urbanitzadores ell també és un corrupte”. Roselló va acabar així la seua intervenció després de repetir tant com va poder que la casa de camp que s’està reformant (en una parcel·la de 7.000 m2) complix amb tots els requisits legals, i va enquadrar la seua acusació cap a Climent després de manifestar que havia sigut denuncidat per Abusos Urbanístics No.

El batle va sol·licitar l’ajuda de la Comissió de Peticions i va assenyalar que estava disposat a lliurar tota la documentació al col·lectiu d’Abusos. Entre crits del públic de “corrupció” dirigits al batle aquest últim va manifestar: “demane la seua solidaritat, demane no ser jutjat sense ser escoltat”. Juan Bautista Roselló va parlar d’una trama contra ell i la seua família. “Estem patint un greu abús que s’ha convertit en un drama familiar” i va explicar que “hi ha un grup de gent que intenta sota coacció tombar la nostra casa”. Va ser una intervenció que va marcar la vesprada d’ahir. Després d’ella es van anar multiplicant les queixes i el seu origen. Veïns del PAI les Sorts de Gata, de la comarca de l’Alcoià pel pla eòlic, de Tormos, del col·lectiu Gelibre de l’Atzúvia (on està previst urbanitzar 1,2 milions de m2) i del projecte urbanístic més gran de les comarques d’Alacant, el de la Nucia, amb més de 2’8 milions de m2 de reclassificiació de sòl rústic.

Els diputats europeus de la Comissió de Peticions de la UE, Marcin Libicki i Michael Cashman van prendre nota de tot el que es va dir en un debat calorós que va moderar i va organitzar Charles Svoboda, de l’associació Abusos Urbanístics No a Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?