General

El Cibe-Bloc qualifica de “publicitat” l’anunci del batle de baixar l’IBI

L’anunci que va realitzar l’equip de govern de Benissa sobre la reducció de l’Impost de Béns Immobles (IBI) en un 12% per a l’any que ve va ser qualificat pel partit de l’oposició Cibe-Bloc com a una “operació de maquillatge”. Segons van explicar fonts d’aquest partit ahir a aquest diari el cost de l’IBI no descendeix, sinó que es manté, pel que els ciutadans seguiran pagant la mateixa taxa que l’any passat.

El regidor d’Hisenda va anunciar que l’any que ve es baixaria el tipus impositiu del 0, 75% al 0,67%. Aquest nou tipus suposa, segons van explicar fonts municipals, la disminució d’un 12% de l’import que caldrà pagar per aquest impost, “el que implica un estalvi per al contribuent de 12 euros per cada 100 euros de quota que tindrà el seu rebut”.

Des del Cibe-Bloc van matisar que això no és més que “publicitat enganyosa” que ha fet el batle, el popular Juan Bautista Roselló, per a evitar les contínues queixes dels ciutadans de Benissa sobre l’augment de l’Impost de Béns i Immobles.

I és que l’ajuntament ha baixat el tipus impositiu un 12% però els valors cadastrals segueixen pujant pel que la quota, pel que fa a l’any passat, es manté i no suposa cap estalvi.

La reducció del tipus impositiu per al 2007 s’ha realitzat per a esmorteir el cop de l’increment dels valors cadastrals i que d’aquesta forma, el veïns de Benissa no hagen de pagar quantitats desorbitades per l’IBI.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?