General

El CIBE-Bloc es pronuncia sobre Vicent Cabrera i el PAI de Coma del Pou

El grup municipal CIBE-BLOC després que diferents mitjans de comunicació li hagen demanat la seua opinió sobre la possible incompatibilitat del regidor i portaveu del PSOE a Benissa, a més de membre de la Comissió Informativa d’Urbanisme, Vicent Cabrera amb relació amb el PAI Coma-Pou i l’empresa Urba-Benissa SL, ha decidit pronunciar-se i dir la seua opinió sobre aquest tema. En primer lloc cal dir que hem esperat fins el dia de hui per fer pública la nostra opinió sobre aquest tema perquè esperàvem conèixer la resposta d’aclariment d’aquest regidor, lamentablement tot i l’excepcional expectativa que s’ha produit sobre aquest fet, ell mateix ens ha emplaçat a conèixer-la al pròxim ple, que no serà fins a finals de gener, així que malauradament haurem d’esperar.

Tot i així volem fer algunes puntualitzacions, independentment de la qüestió legal, que haurà d’esbrinar aquest ajuntament, està la qüestió ètica i moral que cal lamentar sense cap discussió si el que diu algun mitjà de premsa i l’alcade és veritat. Per sort, a cap regidor/a a Benissa ens han obligat a fer política, a cap ens han obligat a presentar-nos per una determinada opció política, així que quan ho fem, hem d’assumir que algunes coses canviaran en les nostres vides, tant en l’àmbit personal com al professional, així que si el portaveu del PSOE és advocat de professió, ha de tindre clar que no pot dur endavant algunes feines per ser incompatibles amb el càrrec de regidor a l’ajuntament a Benissa.

De tota manera, que l’alcalde de Benissa, Juan Bta. Rosselló s’ompliga la boca amb la paraula ètica no ens deixa de sorprendre ja que ell mateix com a alcalde de Benissa va tindre relacions professionals amb l’empresa Enrique Ortiz e hijos, responsable de les obres del Passeig Litoral i de l’Escola de Música, així que no és el més adequat per donar lliçons d’ética i moral. No obstant això, com a màxim cap d’aquest ajuntament ha de ser el responsable de depurar responsabilitats, si es que finalment es dóna el cas d’incompatibilitat de Vicent Cabrera. Cal recordar que en aquesta legislatura ja hagut un cas de dimissió amb la persona de José Antonio Ivars, del PSI.

Finalment volem dir que lamentem profundament que Benissa haja de ser notícia en mitjans de comunicació estatals com el setmanari Interviú (un dels més llegits) i de programes de TVE1 com Informe Semanal per casos de corrupció urbanística, lamentem profundament el calvari personal dels senyors De Clipper, unes persones que van triar Benissa per a viure amb pau i tranquilitat, que lamentablement alguns s’han encarregat de trencar, pràcticament arribant a mètodes d’extorsió per a fer aquest PAI de Coma-Pou. Sobretot i desgraciadament, després de l’ultimàtum de la Comunitat Europea a la política urbanística de tall depredador que s’ha practicat al País Valencià per mitjà de la LRAU primer (de herència socialista) i ara amb la LUV (llei del Conseller Blasco), llei que lamentablement tampoc sol·luciona els greus problemes socials i ambientals generats per l’aplicació de l’antiga llei urbanística.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?