General

El CIBE-Bloc critica la tallada de xiprers de la glorieta Dolors Piera

La coalició CIBE-Bloc va eixir del pas ahir de la tallada de xiprers que ha realitzat l’Ajuntament de Benissa en la glorieta Dolors Piera i que ha despertat les crítiques veïnals. Segons els independents i nacionalistes, “el més preocupant” de la desaparició dels arbres que tenen més de 20 anys “han sigut les explicacions de la regidora Josefina Ivars”. Des del CIBE van lamentar en aquest sentit que la regidora del PP va assenyalar que els xiprers estaven afectats per la malaltia del minador “quan en realitat era el barrinador ja que l’altra no afecta les coníferes”.

Així mateix, a les declaracions que “no sóc experta ni tècnica” de la regidora Ivars, els independents i nacionalistes van criticar que “els experts que han emés el seu informe tècnic per amistat amb ella i sense cobrar pertanyen a una empresa privada de jardineria”.

Antecedents

Amb tot, des de la coalició van recordar que recentment “ja es va denunciar la brutal esporgada dels arbres de l’avinguda d’Europa per part de l’ajuntament” que ha tingut el resultat de “un arbre mort, tres morint-se i molts malalts amb les fulles groguenques”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?