General

El CIBE-Bloc denuncia l’estat d’abandonament de l’accés sud de la N-332

La coalició Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc va denunciar ahir l’estat d’abandonament de l’entrada a Benissa per la zona del Pla de Molins, és a dir, l’entrada sud al poble per la N-332 on, segons els independents i nacionalistes, “les males herbes i els esbarzers no han estat esbrossats des de fa molt de temps i han arribat a una altura considerable”. Una situació que ha convertit el lloc “en un niu de rates segons ens han informat els veïns”.

En aquest sentit, des del CIBE van lamentar “la poca sensibilitat del PP en permetre aquesta imatge tan lamentable de l’entrada de Benissa” amb la qual cosa, segons els independents, “no cal gastar-nos les tremendes quantitats de diners per a visitar totes les fires de turisme” a les que acudeix l’ajuntament “incloent algunes amb molt poca participació i que no serveixen absolutament de res”. Des de la coalició van afegir que “amb aquesta brutícia i abandonament estem segurs que Benissa no renovarà el guardó de bandera verda, ciutat sostenible”.

Minador

Pel que fa a la tallada de xiprers del passeig Dolors Piera de Benissa, alguns experts van explicar a aquest diari que existeixen altres mecanismes per a acabar amb el minador distints a la tallada dels arbres.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?