General

El batle nega haver rebut cap tracte de favor en la llicència de les obres de sa casa

Les circumstàncies han dut el batle, Juan Bautista Roselló, a establir un protocol semblant al d’un ministre i així és com s’estan convertint en habituals les seues compareixences amb la premsa els divendres. Ahir l’assumpte que estava sobre la taula, mai millor dit ja que el batle va portar amb ell tots els plànols que va poder, era el de la polèmica construcció que està fent-se i sobre la qual es va mostrar rotund: “no he tingut cap tipus de privilegi per a obtindre la llicència”.

Juan Bautista Roselló és propietari d’una casa de camp antiga a la partida Grumers que compta amb una parcel·la de 7.038 metres quadrats, és a dir, menys de 10.000 m2 i en sòl rústic. Per a començar, “el projecte d’obres té el vistiplau dels tècnics municipals” i en cas de no ser correcte “seria una falta molt seriosa”, va expressar el batle. Sobre l’obra contundent que està realitzant sobre la casa antiga el batle va explicar que “només he demolit allò que era inhabitable”, és a dir, “totes les cobertes i una sèrie de murs per una decisió tècnica”.

Allò que es diu sobre que una construcció en menys de 10.000 metres quadrats “no es pot tocar és fals” ja que el PGOU, d’una banda, i la Llei del sòl no urbanitzable, per una altra, “promouen la rehabilitació de cases per a recuperar el patrimoni rural”. De tal manera que “és increïble que les persones que han opinat hagen posat en dubte la possibilitat de substituir i modificar elements sempre que es mantinga l’estructura original”.

Al mateix temps, el batle va negar que durant els seus dos mandats haja desautoritzat obres com la que està realitzant ell i va qualificar les acusacions de possible il·legalitat en sa casa com a “bàrbares”.

I per a demostrar que tot està correcte el batle va anunciar que “l’inspector d’obres visitarà les obres però no perquè ho haja dit el PSOE sinó perquè”, entre altres coses, “pose atenció de complir escrupolosament amb la legalitat perquè sóc el batle”.

Llinda de 0 metres

Sobre els aspectes tècnics, el batle popular va destacar que “el Pla General estipula que la reculada d’una casa anterior a 1970 serà de 0 metres” en comptes de quatre com es va apuntar que havia d’haver deixat ell.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?