General

El PSOE exigeix que l’inspector d’obres visite la casa del batle

Ahir al matí la regidora del grup municipal socialista, Josefa Grimalt, va presentar una instància a l’ajuntament de Benissa en què demana, entre altres coses, “que es porte a terme de manera immediata pel funcionari encarregat dels serveis d’inspecció i llicències una visita d’inspecció al lloc dels fets d’acord amb allò disposat en la legislació”. El lloc és la casa de camp sobre la qual el batle, Juan Bautista Roselló, està construint-se un habitatge nou malgrat no comptar amb una parcel·la superior a 10.000 metres quadrats i estar situada en sòl rústic.

El terreny del batle del PP té una extensió de 7.038 metres quadrats mentre que la casa, que existeix des de fa més de 100 anys, abasta uns 140 m2.

Una construcció, que ha comportat l’enderrocament de parets i l’edificació de nova planta de forjats i buits, que per al PSOE de Benissa “provoca desconfiança en tota la classe política del poble i una hipotètica manca de legalitat”. Cal recordar que ahir mateix i en aquest diari l’exregidora d’urbanisme del Partit Popular, Josefa del Valle, va dir que l’obra del batle era semblant a altres que havien estat sancionades per l’ajuntament.

Per als socialistes “cal l’esclariment dels fets perquè puguen ser desmentits o confirmats immediatament” encara que el batle ja va declarar a Levante d’Alacant que compta amb una llicència, des del mes de març, que segons ell li permet realitzar l’obra que ha escomés recentment.

Requeriment

Per tant, la instància presentada per la regidora del PSOE, Josefa Grimalt, sol·licita que se li lliure la documentació relacionada, es a dir, “una còpia de la llicència de les obres que se li atribueixen al batle de Benissa situades pels voltants del Tros dels Grumers”. Per als socialistes de Benissa també seria important disposar de “una còpia del projecte d’obres” que s’estan efectuant en la casa del batle i per això la demanen en el requeriment presentat ahir.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?