General

El 65% de les cases construïdes sobre sòl hoteler ja estan venudes

Sense parar i a un ritme frenètic. Quan encara no estan ni acabats de construir els apartaments de Montemar a Benissa, edificats sobre sòl hoteler segons el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) del poble, estan venent-se molt bé. Aquest diari ha pogut saber que l’empresa que promociona els 83 habitatges, Ruschliffe Management Services, assegura que de moment ja ha venut el 65% dels apartaments.

Una venda que està en discussió des de fa mesos quan des de diversos grups de l’oposició de Benissa -PSOE i la coalició CIBE-Bloc- van denunciar que l’empresa comerciava amb les cases per Internet a través de la seua web quan la parcel·la sobre la qual les construïa està estipulada com a d’ús hoteler en el Pla General.

Dijous passat es va saber que alguns dels apartaments estaven a la venda a partir d’un preu de 180.000 euros. No obstant això, en la llista oficial de l’empresa, en el pamflet comercial que lliura als interessats, estan al complet els 83 habitatges. Hi ha un bon nombre de preus segons les característiques dels apartaments i les quantitats van des dels 299.000 fins als 411.000 euros, amb tres habitacions i dos dormitoris els últims.

Quant a les dates, l’empresa promotora del projecte Jardines de Montemar va informar a una persona que es va interessar per la compra d’un apartament que els habitatges estaran disponibles a partir de gener de 2008. De la mateixa manera Ruschliffe Management Services va explicar que en cap moment s’havien plantejat la construcció d’un hotel malgrat que aquesta és la directriu que marca el Pla General i que precisament per la categoria hotelera es va permetre un augment de l’edificabilitat pel dèficit de llits que pateix Benissa.

Lloguer

D’aquesta manera, la promotora dels apartament Jardines de Montemar va concretar que no només venen els apartaments sinó que també disposen d’un servei de lloguer de les llars en cas que el client no estiga interessat a adquirir l’habitatge.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?