General

Benissa prorroga els pressupostos municipals, per segon any consecutiu

Ple de febrer
Ple de febrer

Benissa prorroga els pressupostos per segon any consecutiu, i manté els seus comptes de 2020 per a la present anualitat, 2022. Així ho va anunciar en el ple celebrat el dimarts a Benissa, el regidor d’Hisenda, Adrian Ivars.

Es tracta d’una qüestió tècnica, considerant més òptima per a l’economia local prorrogar els actuals comptes, i amb modificacions de crèdit adaptar-les a les necessitats que puguen sorgir al llarg de l’exercici econòmic.

Segons va explicar el regidor de l’àrea, la previsió d’ingressos per a 2022 és menor a la de 2020, i no es coneix l’impacte real dels efectes de la plusvàlua sobre tresoreria municipal, per la qual cosa es considera que és millor, segons va assenyalar Ivars, deixar passar tot un exercici abans de redactar uns nous comptes.

Ivars va remarcar que aquesta no és una solució definitiva, i va anunciar que de cara a la fi de 2022 es treballarà per a crear el document econòmic pensant en el 2023.

El regidor d’Hisenda va assegurar que es duran a terme inversions al llarg d’aquesta anualitat, a través d’acords i aprofitant el romanent de tresoreria. El regidor calcula que la liquidació de tresoreria es coneixerà a mitjan mes de febrer.

No hi va haver rèplica per part dels regidors de l’oposició.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?