General

Benissa participa a la TCV

Del 6 al 9 d’abril de 2006 se celebrarà, a Fira València, la segona edició de TCV, Fira Internacional Turisme Comunitat Valenciana, que pretén aglutinar en un mateix esdeveniment totes les empreses i entitats més destacades del sector. El País Valencià és el referent ideal per a la celebració del certamen, per ser una de les autonomies amb major tradició turística de l’estat.

TCV posa en mans d’empreses i institucions públiques i privades, una eina comercial de primer ordre, que done a conèixer a professionals i públic en general els seus productes i serveis, i tot això en un marc privilegiat com és Fira València. Els 280 expositors directes i més de 45.000 visitants entre professionals del sector i públic general que es van donar cita el 2005, donen una clara idea dels èxits assolits en tan sols una edició de la fira.

Benissa en TCV

Del total de consultes nacionals rebudes en les nostres oficines de turisme un 58,19% es refereix a turistes procedents del País Valencià. Si analitzem les dades d’ocupació dels empresaris del sector d’allotjament a Benissa, els valencians al costat dels madrilenys ocupen un lloc destacat. Cal també assenyalar que nombrosos valencians tenen fixada la segona residència al nostre municipi.

Per tot això, la Regidoria de Turisme ha decidit acudir de nou a la cita de TCV per a promocionar tota l¡oferta però, d’una forma preferent, les activitats de turisme actiu (senderisme i eixides en caiac les nits de lluna plena) així com les festes patronals de la Puríssima Xiqueta. Se sumarà a tota aquesta promoció, la campanya que ja es va iniciar al gener en què es faran, des de l’estand de Benissa, fotos instantànies al públic de la fira, lliurades al moment i emmarcades amb el logotip i la web de Benissa. L’objectiu és l’obtenció d’adreces electròniques per tal de poder enviar-los ofertes concretes i informació de les activitats que tenen lloc a Benissa.

El taulell també servirà de paraigua a les empreses del municipi que desitgen estar presents en el certamen firal físicament o mitjançant fullets publicitaris dels seus productes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?