General

Benissa ordena al notari que no escripture cap de les 83 cases construïdes sobre sòl hoteler

A cada rajola que es col·loca, s’embolica encara més l’assumpte dels apartaments del projecte Jardines de Montemar. El grup Ciutadans de Benissa (CIBE)-Bloc va preguntar al batle, Juan Bautista Roselló, en el ple del dimarts passat per la ininterrompuda venda de cases que estan construïdes sobre sòl hoteler i que haurien d’estar destinades, en tot cas, a règim del lloguer, segons estipula el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU).

Quant a aquest tema, el portaveu de la coalició, Isidor Mollà, va acusar el batle de permetre un cas de possible corrupció urbanística pel que va demanar formalment la creació d’una comissió d’investigació amb l’objectiu d’esclarir els fets.

Davant la indignació mostrada pel portaveu dels independents i nacionalistes -que va mostrar als regidors i al públic el fullet publicitari del complex-, el batle va contraatar amb que “això no és cap corrupció urbanística com la de vosté, que va donar llicències a uns apartaments urbanístics en Altamira i després cèdules d’habitabilitat” a la qual cosa Mollà li va dir “demostre-ho, disposa de tota la documentació” recordant-li a més que “seria quan el PP tenia la Regidoria d’Urbanisme”.

Divisió

Però el batle va aprofitar també per a anunciar que l’Ajuntament de Benissa ha enviat una comunicació al Registre de la propietat del poble amb l’objectiu que el notari no escripture cap dels apartaments venuts a Jardines de Montemar “perquè és un complex turístic i no es pot dividir la la propietat”.

D’aquesta forma l’ajuntament pretén frenar “l’engany als clients i als ciutadans en general” que, segons la coalició CIBE-Bloc, “l’equip de govern del Partit Popular ha permés en deixar que l’empresa estiga venent els apartaments”. De fet, aquest diari ja va informar la setmana passada que el 65% de les cases d’un total de 83 ja han estat venudes si bé l’empresa també n’ofereix en règim de lloguer.

L’empresa Ruschliffe Management Services va començar a vendre els apartaments per Internet només iniciar-se les obres encara que ara la promoció ja s’ha traslladat a peu d’obra.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?