General

Benissa acudeix a la Fira de senderisme i ciclisme d’Utrecht

El batle, el regidor de Turisme i la tècnic de Turisme a Utrecht
El batle, el regidor de Turisme i la tècnic de Turisme a Utrecht

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Benissa viatja per primera vegada als Països Baixos per a participar a la Fira de ciclisme i senderisme d’Utretch “Fiets en Wandelbeurs”. Ho farà de la mà del Patronat de Turisme Costa Blanca entre el 24 i el 26 de febrer en una aposta clara de l’equip de govern pel turisme esportiu. Es tracta de la segona acció promocional de l’any després de FITUR, amb la qual s’aspira a conquerir el mercat holandés.

Durant les diferents jornades de la fira, l’equip de Turisme Benissa difondrà l’oferta turística especialitzada en esports, com ara les rutes de senderisme i BTT, així com el fullet de BenissaNaturSport 2023 que aglutina tots els esdeveniments esportius d’enguany. S’exhibirà un xicotet expositor que comptarà amb diferents codis QR que enllacen als diferents apartats de la web de turisme amb informació en neerlandés. A més, es mantindran diverses reunions de treball amb operadors i agències especialitzades per a establir futures línies de col·laboració conjunta.

Holanda és un dels mercats centreeuropeus emissors de visitants més rellevants per a Benissa.

Existeix, a més, una molt bona connectivitat aèria que actualment enllaça amb l’aeroport Alacant-Elx a través d’Amsterdam (Transavia, Vueling, Ryanair, KLM i EasyJet), Eindhoven (Ryanair, Transavia), Rotterdam (Transavia) i Maastritch (Ryanair).

La fira “Fiets en Wandelbeurs” és considerada com una de les més importants d’Europa per als amants del cicloturisme i el senderisme. Es tracta d’un aparador promocional dirigit al públic final que permet descobrir, a més d’una infinitat de recursos i destins vinculats a l’esport, gaudir d’un variat programa de conferències, conéixer tendències i novetats sobre productes, equipament i material esportiu.

El regidor de Turisme, Jorge Ivars, ha destacat la importància de continuar potenciant la promoció turística de Benissa en l’àmbit nacional i internacional.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?