General

Benissa assistirà a la Fira TUR de Goteborg (Suècia)

Logo de la fira TUR 2011
Logo de la fira TUR 2011

Benissa estarà present a la vint-i-sisena fira TUR que té lloc a Goteborg (Suècia) del 24 al 27 de març. La fira TUR és, des de fa quasi un quart de segle, la fira del sector de viatges, turisme i reunions més gran i important d’Escandinàvia, arribant a aglutinar al voltant de 50.000 persones entre professionals i públic en general.

El dijous 25 i divendres 26 de març aquesta fira ofereix la possibilitat de contactar directament amb compradors professionals, ja que aquests dos dies la fira estarà oberta només als professionals del sector. El perfil dels visitants professionals és de persones amb facultats per prendre decisions i que influeixen en les decisions d’agències de viatges, organitzadors de viatges, empreses transportistes, hotels, oficines de turisme, etc.

El cap de setmana es podrà contactar amb el públic o consumidor final ja que aquests dos dies la fira està oberta al públic. Aquest públic té com a prioritat l’elecció de noves destinacions, per això visiten aquesta fira com a punt d’informació i compra qualificada. A més, alguns aprofiten per comprar directament les seues vacances a la fira.

Presència de Benissa a TUR 2011

Benissa estarà situada al pavelló d’Europa sota el paraigua de Turespaña, la Conselleria de Turisme, i Costa Blanca amb qui compartirà mostrador per a exposar tot el conjunt de l’oferta turística de Benissa i l’objectiu prioritari de la qual serà donar continuïtat al projecte iniciat l’any passat referent al disseny de cursos de Castellà a mesura dirigits al públic suec. Per a això, s’ha elaborat una enquesta en la qual s’incidirà sobre aspectes tals com: tipologia del curs, nivell, preu, curs combinat amb vacances/activitats, serveis complementaris, etc. D’aquesta forma, es disposarà d’informació de primera mà per traslladar-la a tots els agents implicats en el disseny, desenvolupament i comercialització d’aquest producte.

A més, es mantindrà una reunió amb representants d’una escola de turisme sueca amb la qual la Regidoria de Turisme té signat un conveni per seguir rebent estudiants suecs per realitzar pràctiques professionals a les oficines de turisme.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?