General

Benissa acudeix a la fira Expovacaciones

Benissa participarà en la 29a fira Expovacaciones de 15 al 18 de maig a Bilbao. Aquesta fira té una periodicitat anual i és de caràcter professional i oberta al públic en general. Expovacaciones és la major cita turística del nord. Un gran aparador que va acollir en la seua passada edició 17 països i va comptar amb 750 expositors i que va reunir un total de 267.649 visitants i 2.270 professionals del sector turístic. Tots els sectors del turisme participen en la fira: agències de viatges, majoristes, companyies de transport, organismes oficials, hotels, mitjans de comunicació, càmping i caravaning, immobiliàries, turisme cultural, turisme actiu, etc.

En aquesta ocasió, el país convidat és El Marroc. A més, en la present edició i per primera vegada, se celebrarà en el BEC, coincidint amb Expovacaciones el I “Festival Internacional del Vi i de l’Enoturisme de Bilbao”. Simultàniament amb Expovacaciones se celebra també EXPOCONSUMO i el concurs de disseny CREAMODA 2008.

Benissa estarà situada al Pavelló 5 (pavelló on es troben situades totes les CC.AA.) en l’espai reservat a la Costa Blanca i promocionarà tota la seua oferta però, d’una forma preferent, les activitats de turisme actiu (turisme familiar a Benissa i la Vall de Pop que inclou eixides de senderisme, eixides en caiac les nits de lluna plena, multiaventura i orientació) i les visites en segway pel centre històric de Benissa. A més es durà a la fira la programació de les festes de Moros i Cristians a fi de donar-los la màxima difusió donada la seua proximitat. Se sumarà a tota aquesta promoció, la campanya que ja es va iniciar al gener: CONTA’NS LES TEUES VACANCES IDEALS en la qual es distribuiran, des de l’estand de Benissa, barquetes en què els visitants podran anotar els seus missatges que seran inserits online en la fira. L’objectiu és crear trànsit de gent en l’estand benisser així com l’obtenció d’adreces electròniques per tal de poder enviar-los ofertes concretes i informació de les activitats que tenen lloc a Benissa.

El taulell també servirà de paraigua a les empreses del poble a les quals se’ls ha sol·licitat fullets publicitaris dels seus productes. Al certamen es desplaçarà el regidor de Turisme, Xavier Estupiñá Pastor, així com personal tècnic del departament de turisme.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?