General

AFIC-CREAMA informa de les ajudes a la contractació de persones amb diversitat funcional publicades pel SERVEF

Creama-Logo-170x140El Servef ha publicat la convocatòria de les ajudes destinades a fomentar la contractació de persones amb diversitat funcional en l’àmbit territorial del País Valencià, per a l’exercici 2016. L’objectiu és fomentar la contractació indefinida inicial de persones amb diversitat funcional, així com la contractació temporal i la conversió a indefinit de contractes temporals de persones amb diversitat funcional severa. Podrà ser beneficiari de les ajudes qualsevol ocupador de natura jurídica privada, inclosos els treballadors autònoms, amb àmbit d’actuació al País Valencià.

Els tècnics de la xarxa comarcal d’Agències de Desenvolupament Local (ADL) de CREAMA tenen tota la informació sobre aquest programa de foment de l’ocupació.
Les subvencions, en el cas de contractació indefinida inicial a jornada completa de persones amb diversitat funcional, ascendiran a 7.338,24 € podent arribar en alguns casos a 9.172,80€. En el cas de contractació temporal a jornada completa de persones amb diversitat funcional severa per un període d’entre 3 i 9 mesos, l’import de la subvenció serà el resultat de multiplicar 764,40 euros pel nombre de mesos de manteniment del contracte i en el cas de conversió a indefinit a jornada completa de contractes temporals de persones amb diversitat funcional severa, l’import de la subvenció ascendirà a 9.172,80 €.

Els contractes a temps parcial d’almenys 30 hores setmanals (15 hores setmanals en el cas de persones amb diversitat funcional severa) resultaran subvencionables amb reducció proporcional de la subvenció.

El termini de sol·licitud d’aquestes ajudes finalitza el 20 de setembre del 2016.

Per a concretar tots els aspectes sobre la tramitació, condicions, terminis, etc., els interessats han d’acudir a les ADL de Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Xàbia i Teulada-Moraira.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?