Economia

Afic-Creama informa de les ajudes als aturats que es constituïsquen en empresaris autònoms publicades per Conselleria

La Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació ha convocat les subvencions de foment d’ocupació dirigides als emprenedors i, més concretament, als treballadors aturats inscrits al Servef que creen llocs de treball mitjançant l’activitat empresarial independent, és a dir, sempre que es constituïsquen en autònoms o professionals per compte propi. Les ajudes van des dels 5.000 fins als 10.000 euros segons el col·lectiu d’emprenedors (joves fins a 30 anys, dones, persones amb alguna discapacitat, etc.). També hi ha reduccions de fins a 4 punts d’interessos de préstecs destinats a finançar inversions. El termini màxim de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d’agost.

L’ordre de la Conselleria regula, així mateix, ajudes per a la formació durant la posada en marxa de l’empresa. En aquest cas es pot arribar fins al 75 % del cost dels cursos rebuts, fins a un màxim de 3.000 €. Aquests cursos han d’estar relacionats amb la direcció i gestió d’empreses i/o noves tecnologies, i impartits per associacions de treballadors amb conveni amb el Serve o per Cambres de comerç, Universitats i Col·legis Professionals.

Les persones interessades en aquestes ajudes poden obtindre tota la informació en l’Agència de Desenvolupament Local AFIC-CREAMA, situada al carrer Escoto, 72 o mitjançant el telèfo  965732100 o mail jribes@creama.org. També hi ha un document amb informació més detallada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?