General

AFIC-CREAMA informa sobre les ajudes a les empreses per a la promoció del Valencià

La Conselleria d’Educació ha publicat l’ordre que regula i convoca les ajudes per a les empreses, comerços i indústries per a la realització d’activitats de promoció de l’ús del Valencià. Aquestes ajudes són gestionades per les Cambres de comerç, Indústria i Navegació. Els beneficiaris són entitats de caràcter privat, tant físiques com a jurídiques, empreses, comerços i indústries radicades al País Valencià que estiguen legalment constituïdes.

Una de les activitats objecte de subvenció és la retolació en Valencià de l’interior i exterior de les dependències (indicadors, tendals, lluminosos, etc.) i els vehicles de l’empresa. Hi ha ajudes per a la denominació dels productes i el seu etiquetatge (borses, paper d’embalar, caixes, etiquetes, etc.) i la quantitats són les mateixes. L’ordre detalla també l’ús del Valencià en la documentació administrativa, tècnica, informàtica, i en l’edició de guies i catàlegs de l’empresa, així com en pàgines web. En tots els casos la subvenció pot arribar al 50% de les despeses i un màxim d’1.000 euros. S’exclouen els materials promocionals com els clauers, bolígrafs, samarretes, gorres, calendaris i pancartes. Només es concedeix subvenció per una d’aquestes activitats i un expedient per empresa.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 7 d’abril. Les persones interessades poden obtindre tota la informació en l’Agència de Desenvolupament Local de Benissa, al Carrer Escoto, 72 o bé al 965732100 o contactant mitjançant el correu a jribes@creama.org)


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?