Festes

Centenars de persones acudeixen a la inauguració de la Fira i Porrat

El dissabte per la vesprada es va inaugurar la tradicional Fira i Porrat de Sant Antoni. A pesar que la inauguració oficial va ser a les 18.00 l’ambient festiu ja s’ha deixat notar durant l’última setmana al poble. Els carrers tallats i la instal·lació de les primeres atraccions de fira a la plaça Rei Jaume I denotaven ja les ganes de fira. De fet els més xicotetes ja gaudien ahir pel matí de les instal·lacions recreatives.

No obstant això, el millor està encara per arribar. L’Ajuntament de Benissa ha preparat un complet programa d’actes que es desenvoluparà fins el diumenge 28 de gener i que ha incidit, sobretot, en activitats de caràcter cultural i esportiu.

El més destacat del diumenge fou la tradicional benedicció d’animals que tingué lloc a les 13.00 a la porta principal de l’església de la Puríssima Xiqueta. A més a les 10.00 del matí s’obrien les portes de la Fira d’Estoc que està instal·lada al Centre d’art del Taller d’Ivars.

Per als que gaudeixin amb les degustacions gastronòmiques una àmplia varietat de productes típics s’exposaren a partir de les 12.00 a la Glorieta. Allí es celebrà també un concurs de paella. Des d’ací isqué la cercavila amb els animals que arribaren fins la porta de l’església per a ser beneïts pels rectors.

El dimarts a les 16.30 tindrà lloc un concurs de brisca de les mestresses. A les 20.00 es presentarà el llibre de Joan Miralles en el saló d’actes de la seu universitària.

El dimecres, de nou en la seu de les mestresses, es farà un concurs de parxís.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?