Festes

El tradicional putxero de polp acull centenars de persones

La Glorieta de Benissa va estar durant el matí del diumenge repleta de gent. I no era per menys. El tradicional concurs de putxero de polp que cada any celebra el municipi amb motiu de la Fira i Porrat de Sant Antoni, va resultar molt atractiu tant per als turistes com els benissencs que van poder gaudir de la més exquisida gastronomia local.

Entre els consursants hi havia una gran varietat. Des de l’associació de mestresses i altres agrupacions fins a filaes i grups d’amics que van decidir ajuntar-se per a elaborar el millor putxero de Benissa. Això sí cadascun a la seua manera. Entre els ingredients utilitzats van destacar les penques, bajoques, carlotes, fesols i fins i tot va haver qui va preparar el putxero amb la tradicional pilota. No obstant això, el polp va ser l’ingredient estrella de la jornada que va ser degustat per cadascun dels participants en la festa gastronòmica.

Mercat Medieval

Aquesta no és més que la segona setmana de la Fira de Sant Antoni. Diumenge que ve 29 finalitzarà l’extens programa d’activitats que ha organitzat el municipi. No obstant això, abans tindrà lloc la XIa edició del Mercat Medieval que comptarà ammb la participació de prop de 70 llocs i que oferiran al públic des de la gastronomia més característica i elaborada artesanalment fins a demostracions d’oficis antics. A més, un sens fi de personatges i artistes medievals realitzaran diverses actuacions als carrers del nucli antic.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?