Esports

Xavier Martínez i Sandra Ortolà s’imposen com a guanyadors de la VI Travessia nadant La Milla Verda

El podi de la Milla Verda de Benissa
El podi de la Milla Verda de Benissa

La VI Travessia nadant – Milla Verda celebrada a Benissa el passat dissabte va tornar a ser una cita amb l’esforç, la passió per la mar i amb un dels esports més complets que hi han. Al voltant de 200 nadadors i nadadores eixiren des de la platja de La Fustera i ràpidament giraren cap a la dreta, rumb al Club Nàutic Les Bassetes.

Una milla per davant, on hi va haver moltes disputes per fer-se amb el primer lloc, i un final un poc inesperat a la prova masculina. Malgrat anar davant, César Hernández, del CA Apolana, es va malentendre i va pensar que amb tocar el marge del port seria suficient, quan calia creuar l’arc de meta perquè el xip marcara el pas per meta. Un moment que va aprofitar Xavier Martínez (Independent) per acabar en primer lloc. També cal destacar un meritori segon lloc de Antoni Guardiola, del Club Natació Benissa.

Per part de les participants, Sandra Ortolá (CN Adrenalin Sport) va ser la guanyadora, acompanyada al pòdium per Alicia Ferrer (CNP Coberta Carcaixent) i Cecilia Estremera (C Triatló Gandia).

Cal destacar la participació del Club Nàutic Les Bassetes, del propi club de natació de Benissa, d’efectius de la policia local, de protecció civil així com de la Regidoria d’Esports i d’altres persones voluntàries.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?