Esports

Aquest cap de setmana va tindre lloc la travessia de natació “La milla verda”

El pòdium femení de la Travessia de Natació "La Milla Verda" de Benissa
El pòdium femení

Aquest cap de setmana passat va tindre lloc la primera prova del calendari del III Circuït d’Aigües Obertes de la Marina Alta 2015, anomenada “Travessia de natació La Milla Verda”, organitzat per la Regidoria d’Esports i pel Club Nàutic Les Bassetes.

Amb una participació del voltant de 180 nadadors, i amb puntualitat, a les 9.30h es va fer l’eixida, en concret de la prova femenina, eixint 5 minuts més tard la prova masculina. Amb anterioritat, per part dels organitzadors, una vegada acreditades les inscripcions, es van lliurar els xips, les samarretes commemoratives, els capells i els xiulets de seguretat. La mar presentava un magnífic aspecte i els nadadors van poder gaudir d’una travessia en la qual es podia veure nítidament el fons del mar.

Els 3 millors temps van ser els següents:

Masculí
1r – José Luis Larrocha. 17’ 10”
2n – Rubén Figueres. 17’ 15”
3r – Adrián Zornoza. 17’ 36”

Femení
1a – Alejandra Gil, 18’ 21”
2a – Irina Santacreu, 18’ 28”
3a – Amanda Martínez, 18’ 55”

En finalitzar la prova l’organització va oferir un avituallament variat als nadadors i es van lliurar dls trofeus, ocupant-se de la tasca el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, Arturo Poquet i el Gerent del Club Nàutic de Benissa, Francisco Cabrera, qui es va estrenar com a regidor de la zona costanera.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?