Esports

Aquest dissabte es disputarà la I Travessia de natació “La Milla Verda”

Presentació de la I travessia de natació "La milla verda" de Benissa
Presentació de la I travessia de natació “La milla verda” de Benissa

El Club Natació Benissa, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa organitzen la I Travessia de natació “La Milla Verda” que tindrà lloc dissabte que ve, dia 7 de juliol.

La travessia començarà a les 10.00 del matí a la platja de la Fustera i es recorreran 1.600 m, a favor del corrent, fins a arribar a les Bassetes, amb la possibilitat de tornar a la Fustera pel passeig ecològic.

Durant el trajecte, que tindrà una durada aproximada de 30-40 minuts, els nedadors estaran vigilats i assistits per la Creu Roja i els voluntaris del club de natació que faran el recorregut amb caiacs, llanxes, etc. A més, la ruta estarà abalisada perquè no hi haja cap incident i que els nedadors seguisquen el traçat correctament.

Una vegada finalitzada la travessia, es premiarà els guanyadors amb trofeus, segons la categoria d’edat. Segons ha comentat José Manuel Barroso, del Club Natació Benissa, “aquesta és una travessia popular, és a dir, no puntuarà com a prova oberta del País Valencià, però es tindrà en compte en les pròximes edicions”.

Per la seua banda, Arturo Poquet, regidor d’Esports ha declarat que l’objectiu que pretenen aconseguir amb aquesta activitat, és potenciar la costa de Benissa i el passeig ecològic.

L’edat per a poder participar és a partir de 14 anys, amb permís dels pares, i fins a més de 60 anys. Les inscripcions tenen un màxim de 200 persones. S’han establert algunes normes com la prohibició de l’ús de banyadors de neoprè de cos sencer, ni material auxiliar com aletes o ulleres de busseig.

Els organitzadors d’aquesta travessia comptaran amb la col·laboració del Càmping Moraira i el Club Nàutic Les Bassetes, juntament amb el suport de més de vint-i-cinc empreses del municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?