Esports

El Club Natació Benissa es prepara per a participar en la lliga regular de waterpolo amb un amistós a Castelló

Els membres de l'equip de waterpolo de Benissa a Castelló
Els membres de l'equip de waterpolo de Benissa

El dissabte passat, dia 28 d’Abril, l’equip de waterpolo del Club Natació Benissa, es va desplaçar a Castelló per a jugar un amistós contra el Castelló. És el tercer partit d’una sèrie d’amistosos preparatoris per a entrar en lliga regular,la temporada que ve.

El resultat va ser d’empat a huit, i l’equip va respondre molt bé. El tracte que van rebre del Castelló va ser espectacular, un equip que en només 5 anys ha creat una escola de més de 100 waterpolistes.

Des del Club Natació Benissa segueixen entrenant en waterpolo i esperen que aquest esport es vaja fent cada vegada més popular a Benissa.

Pe que fa a la natació ens apropem a dates molt assenyalades, donat que el 19 i 20 de maig el Club Natació Benissa tornarà a desplaçar-se a Castelló per a participar als Campionats autonòmics Màster de Natació; dels dies 11 a 14 de juny a Riccione (Itàlia) per a participar en els Campionats Mundials de Natació Màster; i els dies 13, 14 i 15 de juliol ,viatjaran a València per a representar a Benissa en els Campionats d’Espanya.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?