Esports

Presenten l’escola municipal de natació

Presentació oficial de l'escola de natació de Benissa
Presentació oficial de l'escola de natació de Benissa

L’Escola Municipal de Natació de Benissa ha estat presentada oficialment pel regidor d’Esports, Arturo Poquet, el gerent de la piscina municipal coberta, Luis González i el gerent del Palau Sant Pere, Pere Tent, després de la seua posada en marxa a principis d’any.

La idea de crear una lliga local de natació va sorgir amb l’objectiu de donar una oportunitat a xiquetes i xiquets dels cursos de natació per a poder competir. L’escola està formada per alumnes de natació nascuts entre el 1998 i 2005, és a dir des de la categoria prebenjamí fins a infantil.

En les jornades de la lliga local participen actualment uns 30 xiquets, dels quals la gran majoria competeixen després en la lliga comarcal, que es va iniciar el 28 de gener. Els benissers han participat fins ara en tres jornades comarcals (Ondara, Denia i Calp) i aquest proper dissabte ho faran a Pego. Les dues últimes jornades seran al Poble Nou de Benitatxell (28 d’abril) i a Benissa (19 de maig).

Segons paraules del regidor Arturo Poquet, “la intenció de la Regidoria d’Esports és fomentar la natació des d’edats primerenques i aportar als xiquets i xiquetes coneixements bàsics per a la pràctica d’aquest esport. Aquestes lligues local i comarcal estan tenint molt d’èxit i des d’ací vull animar a tots els xiquets i xiquetes perquè seguisquen competint”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?