Esports

Un grup d’amants de la natació posa en marxa el primer Club de Waterpolo

Waterpolo (foto del flickr de Samantha Steele)
Waterpolo (foto del flickr de Samantha Steele)

La localitat té un nou club esportiu. Aquesta setmana el Club Natació i Waterpolo de Benissa ha fet el seu primer entrenament.

Una iniciativa que va sorgir d’un grup de nadadors benissers que desitjaven aprofitar al màxim les instal·lacions de la piscina coberta del municipi, a més de contagiar els joves i, no tan joves, l’esperit esportiu de la natació.

Així, el club acull esportistes des dels 14 anys i adults disposats a competir, sense límit d’edat. Ja que existeix una categoria sènior per a majors de 60 anys.

El Club de Natació de Benissa és l’únic de tota la comarca que ofereix la possibilitat de practicar el waterpolo. Una disciplina poc practicada a la nostra zona però en la qual Espanya és un referent mundial. Així ho va afirmar José Manuel Barroso, entrenador del club i un nadador amb gran experiència. Barroso, va assegurar que el waterpolo és un esport de 7 contra 7, molt divertit, segons les seues paraules, una espècie d’handbol en l’aigua. L’equip de waterpolo és mixt en el qual juguen xics i xiques sense distinció.

Tant José Manuel Barroso com Robert Cabrera, president del Club de Natació i Waterpolo, van indicar que no es necessita una preparació física específica per a la pràctica d’aquest esport.

El club de waterpolo arranca amb nou nadadors, però esperen arribar a 15 per a poder entrenar. L’objectiu és que al setembre l’equip estiga consolidat i entre en la lliga regional.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?