General

Es posa en marxa el primer producte de turisme idiomàtic a Benissa

La Regidoria de Turisme en col·laboració amb la Societat de Relacions Internacionals de la Universitat d’Alacant, ha estat treballant per traure un primer producte experimental de turisme idiomàtic (turistes que trien Benissa per aprendre Espanyol). Aquest producte s’anomena “APRENDE ESPAÑOL DURANTE TUS VACACIONES – LEARN SPANISH DURING YOUR HOLIDAYS”, dirigit als turistes i residents que durant el mes de juliol es troben a Benissa.

Es tracta d’un curs de nivell INICIAL de 2 setmanes de durada, del 13 al 24 de juliol. Els estudiants podran participar en una setmana o en les dues. L’horari del curs és de 09.00 a 12.00 de dilluns a divendres i s’impartirà en les instal·lacions de la Seu Universitària de Benissa.

Per això, s’han elaborat uns fullets que ja s’han posat a la disposició de tots els establiments turístics del municipi: allotjament, restauració, oferta complementària, així com de totes les associacions de residents estrangers de Benissa.

Per a més informació i inscripcions les persones hauran de dirigir-se fins el divendres 10 de juliol a la Tourist Info Benissa de l’Av. País Valencià, 1 o cridant al telèfon de turisme 965732225 o enviant un mail a turismo@benissa.net


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?