Esports

Es posa en marxa la 2a edició de “Camina per la Marina”, organitzada pel CEMA

El Consell del Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA) va celebrar la setmana passada una reunió en què es va presentar la segona edició de l’activitat de senderisme “Camina per la Marina Alta”. Les caminades tindran lloc els diumenges de març de 2009 i les rutes han sigut preparades per Jordi Doménech, tècnic de sendes.

Està previst realitzar els següents itineraris: el diumenge 8 de març, Alcanalí-Coll de Rates-Alcanalí; diumenge 15 de març, Murla-Cavall Verd-Fleix; diumenge 22 de març, Pego-La Vall d’Ebo i diumenge 29 de març, Serra d’Oltà.

Amb un preu de 5 euros es poden realitzar les 4 rutes, excepte l’última, a la qual es pot accedir des de Gata de Gorgos amb tren, tenint per tant un cost addicional de 2,70 euros. Als participants se’ls obsequiarà amb una samarreta i hi haurà servei d’autobús quan es necessite.

Les persones interessades hauran d’inscriure’s de dilluns a dijous en horari de 9.00 a 14.00 cridant al telèfon 606945736. Les places són limitades. Hi ha cartells i fullets explicatius de les excursions a tots els ajuntaments que formen part de la CEMA.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?