Esports

Es nomena la Comissió Executiva del Consorci Esportiu de la Marina Alta

El saló de plens de Benissa va acollir ahir el nomenament de la Comissió Executiva que regirà els dos anys vinents el Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA). Mitjançant votació dels representants del Consell, òrgan del CEMA, representat per tots els regidors d’esports de la Marina Alta, es va constituir la Comissió Executiva integrada pels regidors d’esports dels següents pobles: Els Poblets, Gata de Gorgos, Jesús Pobre, Dénia, Pedreguer, Benissa i Teulada.

La composició va quedar, per tant, de la següent manera: President, Paco Montagut (Benissa); Jordi Serra, 1r vicepresident (Dénia); Miquel Serra, 2n vicepresident (Pedreguer); Miguel Angel Costa, Tresorer (Jesús Pobre) i com a vocals Sebastián Alcaraz (Els Poblets), Jesus Ángel Palacios (Gata de Gorgos) i Merxe Hernández (Teulada).

Després del nomenament, el nou president Paco Montagut va realitzar un discurs d’agraïment per la confiança dipositada en ell per tots, i va demanar als regidors dels pobles afectats per les pluges del passat mes d’octubre que valoraren les destrosses i que es remetera a la Generalitat Valenciana una sol·licitud d’ajuda per a reparar les instal·lacions i equipaments esportius afectats.

Ahir mateix ja es va convocar una primera reunió de la Comissió Executiva per al dilluns que ve 12 de novembre als Poblets, per tal de començar a treballar en assumptes de caràcter esportiu i comarcal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?