Esports

Es presenta la VI edició dels Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta

Pedreguer va ser el lloc triat per a la presentació de què serà la VI edició dels Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, que se celebren els dies 15, 16 i 17 d’abril.
En aquesta edició destaca la incorporació d’una nova localitat, Benidoleig; d’ací la presència de representants d’esta localitat en la Casa de la Cultura de Pedreguer, lloc en què es va celebrar l’acte.
Així mateix van participar en ell, el regidor d’esports de Dénia i Pedreguer, Manolo Amat, i Vicent Salvà, així com el batle de Pedreguer Vicent Costa.

En aquesta edició es torna a batre un rècord de participació, amb 21 poblacions inscrites, i la novetat ja coneguda de Benidoleig.

La presentació va servir, per a donar a conéixer algunes novetats, entre elles, destaca la celebració de proves el mateix dia de la inauguració dels Mini Jocs, a causa de la gran quantitat d’esportistes i disciplines que prenen part en este gran esdeveniment esportiu pancomarcal.
Entre alguns dels esports que entren a formar part en aquests Mini Jocs, destaquen en equips, el futbol, el futbol sala, el basquetbol, el voleibol, la pilota i l’handbol. En parelles, el bàdminton, i en disciplina individual, l’atletisme, els escacs, el tennis de taula i el cros.
Així mateix, al llarg de la roda de premsa es va voler donar a conéixer la recuperació de dos disciplines, per a ser incloses en els Mini Jocs: el ciclisme i la vela. Els Mini Jocs, són una miqueta més que un gran grup d’esportistes intentant millorar les seues marques.

Aquest esdeveniment inclou ral·lies fotogràfics itinerants, exhibicions de gimnàstica rítmica i tai-txi, exposicions, xerrades, reunions de treball i una infinitat d’activitats paral·leles, que no fan més, que augmentar l’atractiu que ja de per si té un esdeveniment esportiu que reunix, i unix a través de l’esport, a tota la comarca de La Marina Alta.
Tot açò, sense oblidar el recorregut de la torxa Mini Olímpica, que recorre les localitats que participen en l’esdeveniment. El recorregut en esta edició s’iniciarà a Calp el dia u de març i finalitzarà a Dénia el tretze d’abril.
Així mateix, i com no pot ser d’una altra manera, ha quedat en secret, que consistirà la cerimònia d’inauguració, part fonamental en l’esdeveniment.

Les poblacions que prendran part en aquesta edició dels Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta són: Beniarbeig, Benidoleig, Benimeli, Benissa, Benitatxell, Calp, Dénia, Els Poblets, El Verger, Gata de Gorgos, Jesús Pobre, La Vall de Laguar, La Xara, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, Ràfol d’Almúnia, Teulada, Xaló i Xàbia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?