Comunicat

Manifest de la Coordinadora per la Sanitat Pública a la Marina Alta

La Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública a la Marina Alta vol agrair la vostra presència i reconèixer el vostre esforç per estar ací. Encara que la coordinadora tinga un caràcter comarcal som conscients que els problemes que denunciem són de caràcter general. Així que gràcies a tots i a totes de cor.

És trist que en el segle XXI i en un país dels catalogats com a desenvolupats o del primer món, que presumeix constantment del dèficit zero i de ser la nova Europa, els ciutadans i ciutadanes haguem d’eixir al carrer per a reclamar una atenció sanitària digna.

Els habitants de la Marina venim patint des de fa temps una situació sanitària insoportable, amb escasses dotacions i escassos recursos sanitaris.

Amb molta paciència venim suportant, usuaris i treballadors sanitaris, aquesta situació tot esperant la promesa ampliació de l’Hospital Marina Alta que es feia cada vegada més evident quan apareixia reflectida als pressupostos de la Generalitat del 2002 i 2003.

En la darrera campanya electoral de les eleccions autonòmiques el Partido Popular va anunciar que les obres de l’ampliació començarien abans de setembre de l’any passat, fins i tot van prometre un altre hospital a la Marina Alta.

Però una vegada passades les eleccions ens va visitar el Senyor Conseller anunciant un sobtat canvi de plans, que passava per la suspensió de l’ampliació; és a dir, la inviabilitat de tenir un altre Hospital en la comarca. En tot cas, la solució imposada pel PP, per als problemes sanitaris de la Marina era un Hospital nou de gestió privada. Així la solució a la nostra atenció sanitària s’ajornava indefinidament per a satisfer interessos privats.

ENS HAN DEIXAT DE NOU SENSE ESPERANÇA. ENS HAN FURTAT EL FUTUR.

Però, no anem a romandre callats, perquè sabem que això suposa una burla i un engany social i polític inadmissible.

Així, des de la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública Marina Alta hem convocat aquesta manifestació per a exigir:

– l’ampliació immediata de l’Hospital Marina Alta.

– dotar-lo amb noves infraestructures, per a cobrir les necessitats sanitàries de tota la comarca.

– i una Gestió Pública i Directa de la nostra Sanitat.

Abans d’acabar tots sabem que pròximament se celebraran les
eleccions generals i se’ns presenta una oportunitat perquè la nostra denúncia es reflectisca d’una manera més efectiva: El fer pagar políticament als responsables que ens han dut a aquesta situació.

Ara és el moment d’exigir que es prenguen molt de debò que amb la nostra salut no es juga. Des d’ací demanem a tots els ciutadans i ciutadanes, que valoren la importància que té la salut, i que actúen en conseqüència el 14 de març.

Moltes gràcies.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?