Comunicat

Assemblea Coordinadora Defensa Sanitat Pública

El Conseller de Sanitat, Vicente Rambla, ens ha sorprès a tots els ciutadans de la Comarca en afirmar que l’esperada, urgent i necessària promesa d’ampliació de l’Hospital Comarcal de La Pedrera no anava a realitzar-se.

Com que la situació actual del nostre HOSPITAL amb unes instal·lacions insuficients i obsoletes després de 20 anys de serveis i per la falta de pressupost per a inversions, amb serveis com el d’urgències, totalment col·lapsat i bloquejat per la falta de llits o el de cuina amb uns mitjans inadequats i amb personal escàs,…no podran aguantar massa temps més, atesa aquesta precarietat tot i la bona disposició del personal del mateix, que supleix amb el seu esforç les mancances de l’Administració.

Demanem a la Conselleria de Sanitat la urgent solució dels problemes de les instal·lacions de l’Hospital de La Pedrera perquè puga donar un servei efectiu i de qualitat a la sanitat pública de la comarca.Independentment de les intencions de noves construccions.

Per tot açò, convidem a la seua associació que s’unisca a nosaltres en una assemblea de totes les associacions cíviques de la comarca per tal de debatre aquest tema i prendre les mesures que pensem oportunes.

DATA: 6 de Novembre
LLOC: Centre Social de l’Estació de Dénia
HORA: 20 H.

Esperant que la importància del que ens juguem els anime a acudir, rebeu el nostre sincer recolçament en les vostres activitats.

telèfons d’informació: 606735853 – 669563404 -606328978
Email:coordinasanitat@denia.vilaweb.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?