Esports

Pilota: Benissa B s’adjudica el campionat de frontó a mà del CEMA a Els Poblets

L’equip de Benissa B s’ha adjudicat el I campionat de frontó a mà organitzat pel Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA), en imposar-se en la final a l’equip de Xaló B.

La final, que va tindre lloc al frontò de Els Poblets, es disputava després de la lligueta en què en els últims mesos han participat tres equips de Xaló, dos de Benissa, dos de la Rectoria, dos de Gata, junt amb els de La Vall de Laguar, Els Poblets, Orba, Calp, Benitatxell i Pego. Aquesta competició, segons els portaveus del CEMA, va ser concebuda pel consorci com una competició d’àmbit comarcal que donara als afeccionats de la pilota la possibilitat de gaudir d’aquesta modalitat, a més de crear un punt de trobada entre els afeccionats de la Marina Alta, ja que la majoria de competicions d’aquesta modalitat són d’àmbit local.

L’encontre va estar molt entretingut i igualat per quant les diferències s’han mantingut al voltant de tres o quatre punts per a un o l’altre equip, fins arribar al 18-15 a favor de Xaló. Aquest tanteig, va suposar el punt d’inflexió de la partida quan els benissers van tirar de casta per remuntar fins el 23-18.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?