Esports

Pilota: L’Equip de Benissa aconsegueix el 3r lloc al I Trofeu Sub 21 d’Escala i Corda CEMA

El divendres 11 de juliol al trinquet de Benissa es va celebrar la final del I TROFEU SUB 21 D’ESCALA I CORDA CEMA 2008. Aquesta activitat ha tingut una durada d’un mes i en ella s’han inscrit 6 equips de diversos pobles de la Marina Alta membres del CEMA, competint en la modalitat d’escala i corda de pilota valenciana.

L’objectiu de la competició era permetre que els joves que han acabat en les seues respectives escoles esportives, pogueren disposar de partides contra altres joves de fins a 21 anys i que així tingueren un al·licient afegit als entrenaments que tots ells realitzen.

Les seus dels partits han sigut als trinquets municipals de Pedreguer i Benissa, disputant-se en ambdós la fase classificatòria, organitzant el primer d’ells les semifinals i el segon poble el tercer i quart lloc i la final.

Quant als resultats, cal assenyalar que l’equip de Benissa format per Antonio Ferrer, José Oliver i David Pérez, va obtindre el tercer lloc. La final la van jugar dos equips de Pedreguer. En aquesta amb un tempteig de 60 a 35 es va imposar l’equip de Juan M. Pérez, Joan Noguera i Alex Terrades, al format per Jeffrey Cervera, Joan Salva i Alexandre Gil, que es va haver de conformar amb el segon lloc.

El lliurament de trofeus es va fer en finalitzar la final per Francisco Montagut i Miquel Serra, en qualitat de President i Vicepresident, respectivament, del Consorci Esportiu de la Marina Alta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?