Esports

El Platges Castelló guanya el Torneig Juvenil de Futbol Sala de Benissa

Els resultats dels partits ha sigut el següent:

Dissabte 8 de setembre: A les 17.30 (1a Semifinal)

El Pozo Murcia: 5 – Ibi FS: 4

A les 19.30 (2a Semifinal)

Platges de Castelló: 5 – Xaloc Alacant: 1

Diumenge 9 de setembre: A les 10.30 (3r i 4t lloc)

Ibi FS: 6 – Xaloc Alacant: 1

A les 12.30 (Final del Torneig)

Platges de Castelló: 1 – El Pozo Murcia 0.

El Platges de Castelló va resultar guanyador del Torneig juvenil de fubol sala de Benissa ja que va comptar amb un jugador que va ser superior a la resta, el porter. Va fer un repertori de bones i diverses parades deixant sense marcar a l’actual subcampió de la Copa del Rei. No obstant això el partit va estar molt igualat i hauria pogut guanyar qualsevol dels dos equips. La igualtat es va repetir en la primera semifinal del dissabte en què els iberuts van estar per davant del marcador bona part del partit, encara que en aquest partit els golejadors van estar molt actius. L’equip més fluix del torneig va ser el de Xaloc Alacant que va presentar un equip molt jove sense la major part dels jugadors que van destacar la temporada passada classificant-se per a la fase final del campionat d’Espanya.

El dissabte per la vesprada va començar amb un partit amistós entre jugadors de la lliga de Calp i de Dénia, i durant tota la vesprada es van realitzar uns sortejos amb els equipaments dels clubs de Múrcia i Castelló. També el diumenge a primera hora es va jugar un partit de jugadors veterans de Benissa. Les graderies van presentar un bon ambient amb important presència d’afeccionats de Benissa i d’altres pobles veïns.

Els trofeus als quatre equips es van lliurar per En Juan Bautista Roselló, batle de l’Ajuntament de Benissa, En Bernabé Cano Diputat d’Esports de la Diputació Provincial d’Alacant i En Miguel Angel Cabrera en representació del Club Esportiu Futbol Sala Benissa, com a coorganitzadors de l’esdeveniment juntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa. Per a finalitzar, l’organització va obsequiar a tots els participants amb un menjar en agraïment a la seua participació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?