Esports

Futbol Segona Juvenil: Benissa-Denia B, partit de màxima rivalitat comarcal

Benissa i Dénia B s’enfrontaran avui dissabte en el partit corresponent a la dècim novena jornada de lliga. Una trobada de màxima rivalitat comarcal i per tant tindrà un al·licient major que d’altres.

El Benissa és el sisè classificat. Dels divuit partits que ha disputat ha aconseguit vuit victòries, cinc empats i cinc derrotes, pel que té 29 punts. Ha marcat trenta-cinc gols i ha encaixat un menys.

El Dénia és novè en la taula. Dels divuit partits que ha jugat ha aconseguit set triomfs i onze derrotes, pel que té 21 punts. Ha marcat quaranta-un punts i ha encaixat vint-i-u.

En el partit d’anada, què es va jugar en el Poliesportiu de Dénia, el conjunt groc es va imposar per 2-0. Ara espera repetir triomf encara que no el tindrà gens fàcil ja que el seu rival, voldrà rescabalar-se d’aquesta derrota aconseguint els tres punts en litigi.

Els dos equips de la Marina Alta afronten aquesta trobada després d’haver perdut la setmana passada. Els benissencs a domicili davant el R. Gandia B (1-0) i els dianenses en el seu feu davant l’Alcoià B (1-2).

El camp de La Costa és l’escenari d’aquesta trobada que es disputa avui dissabte a partir de les 16.30 hores.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?