Esports

Futbol Preferent: El Benissa no pot fallar davant el colista Almoradí

El Benissa és dels equips de la Marina Alta que militen en Preferent que té en aquesta jornada el partit més fàcil, ja que s’enfronta al colista Almoradí.

El Benissa té una oportunitat d’or per a sumar tres punts més i així aconseguir la seua cinquena victòria lliguera. A priori és favorit, ja que el seu rival és el darrer classificat de la categoria. Ernesto Tomás, de totes maneres, no vol que els seus jugadors isquen confiats i espera que mantinguen la concentració durant tot el xoc. Marcar un gol aviat serà l’objectiu dels benissencs per a així encarrilar el partit i poder aprofitar els espais lliures que deixe el seu rival per a sorprendre al contraatac.

El triomf aconseguit la passada jornada a Monòver li ha donat molta moral als benissencs que volen retrobar-se amb el triomf a casa per a així brindar-se’ls als seus afeccionats.

L’Almoradí és l’únic equip de la categoria que àdhuc no sap el que és guanyar un partit. Arriba a aquesta trobada després de perdre a casa davant l’Ondarense per 0-2. Dels deu partits que ha disputat ha aconseguit tres empats i set derrotes. Ha marcat tan sols cinc gols i ha encaixat dinou. És l’equip menys golejador del grup i un dels més golejats.

La trobada es disputarà demà diumenge al Municipal La Costa de Benissa a partir de les 16.30 hores. Francisco García Rodríguez és l’àrbitre que dirigirà la trobada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?