Esports

Ondarense-Benissa, el derbi de les necessitats

Ondarense i Benissa s’enfronten en el que serà un nou derbi de rivalitat comarcal. Els dos equips tornen a veure’s les cares després de diverses temporades sense fer-ho, ja que el Benissa aquesta temporada ha tornat a la Preferent. Això ha de fer que el Vicente Zaragoza d’Ondara, escenari de la trobada, presente la millor entrada de la temporada. El partit es juga el dissabte a la vesprada, pel que s’espera que un bon nombre d’afeccionats de Benissa i de la comarca acudisca a presenciar-ho. El partit està programat per a les 17 hores d’avui dissabte.

El Ondarense ocupa la catorzena posició en la taula, amb 13 punts. A casa és on millors resultats ha obtingut ja que dels sis partits que ha disputat ha aconseguit tres victòries i tres derrotes. Ha marcat set gols, els mateixos que ha encaixat.

El Benissa és el tretzé classificat, amb 16 punts, pel que té tres més que els jugadors d’Ondara. En els seus desplaçaments ha aconseguit els seus millors resultats, ja que dels sis partits que ha disputat ha aconseguit quatre victòries i dues derrotes. Ha marcat onze gols i n’ha encaixat nou.

Els dos equips tenen una assignatura pendent, el gol, ja que a pesar que creen ocasions i a més clares, no acaben de culminar-les. Per això ambdós entrenadors han estat treballant amb els seus homes perquè afinen la punteria i així poder sumar tres punts que són importants per a ambdós conjunts, encara que tal vegada una mica més per al quadre local, que està a quatre punts dels llocs de descens.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?