Esports

Futbol Sala Femení: Benissa 7, Pego 2

El dissabte es va disputar només un partit de lliga, el Benissa-Pego, que va ser ajornat en el seu moment per la pluja. En aquest encontre estava en joc el lideratge de la categoria. Les benissenques ho defensaven i com a tal van prendre la iniciativa en el joc i superaren un rival que es va marxar al descans amb 4-0 en contra. En la segona meitat va seguir la mateixa tònica amb domini local però amb un Pego que plantava cara i no llançava la tovallola. Mancant poc menys de tres minuts per a la conclusió de la trobada, a la jugadora benissenca Casandra se li va eixir el colze. Durant més de mitja hora la jugadora va estar esperant l’arribada de l’ambulància per a ser traslladada a la Clínica San Carlos. Els delegats dels dos equips, donada la gravetat de la lesió i veient el temps que restava de partit van decidir que aquest finalitzés amb el resultat que reflectia en aquest moment el marcador 7-2 per al Benissa.

El proper dissabte es disputarà el partit corresponent a la 21a. jornada de lliga: Els poblets-Benissa.