Esports

El BM Torrevieja guanya l’XI Torneig Nacional d’Handbol Vila de Benissa

– Partit 3r i 4t lloc:

BM ALTEA 26 BM ALMORADÍ MAHERSOL 27

Magnific partit el de la final de consolació amb victòria dels d’Almoradí. Els d’Altea van estar en tot moment dins del partit, com demostra el marcador del descans de 10 a 12. Joc d’atac dels dos equips i intensitat en tot moment. Els d’Altea volien recuperar-se del fluix encontre del dia anterior i quasi guanyen un equip de superior categoria. Respecte a la temporada els d’Altea seran uns dels favorits en una categoria a què s’hauran d’adaptar. L’Almoradí té bons jugadors però la Divisió d’Honor B és molt dura i desconeguda per a ells. Actualment són el segon millor equip del handbol del País Valencià.

Gran final:

BM TORREVIEJA 30 CB ARTEPREF VILA D’ARANDA 25

Partit en què els de Torrevieja van imposar la seua superioritat als d’Aranda a partir de la segona meitat ja que al descans es va arribar amb 14 a 13 a favor dels saliners. La major profunditat de la banqueta de l’equip ASOBAL va fer que foren augmentant l’avantatge progressivament, encara que el partit va ser molt intens, perquè els castellans són un clàssic de la Divisió d’Honor B i tenen molt d’ofici. Així última prova del Torrevieja a una setmana del seu debut contra el CAI Aragó. Van destacar pels campions David Cuartero amb 9 gols i Mire Barisic pels visitants amb 7.

Bon ambient en les grades i en el lliurament de trofeus la presència de Paco Montagut Regidor d’Esports de Benissa, Juan Bautista Roselló batle de Benissa, i Arturo Tejedor president de la Federació d’Handbol del País Valencià.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?