Esports

Se celebra la IX edició del Torneig d’handbol Vila de Benissa

El Palau Sant Pere de Benissa acull els dies 7 i 8 de setembre la novena edició del torneig d’handbol. Els emparellaments són els següents:

Dia 7-9-2005:
19:00h BM Torrevella vs Alacant Costa Blanca.
21:00h BM Altea vs O.Granada.

Dia 8-9-2005:
19:00h Partit pel tercer i quart lloc.
21:00h La final.

Aquest torneig d’handbol serveix de preparació per als millors equips del País Valencià que per a aquesta temporada, amb la desaparició del Club Handbol València, coincideixen pel fet de ser la alacantins.

El BM Altea, després de diverses temporades classificant-se entre els millors, opta per canviar de plantejament i s’ha reforçat amb jugadors joves de gran projecció per a tindre un equip altament competitiu dins de 2 temporades. El BM Torrevella tractarà d’evitar els problemes que el van dur a eludir el descens l’última jornada de la temporada anterior. Així s’ha reforçat amb jugadors importants. L’Alacant Costa Blanca ha canviat de directiva i està elaborant un projecte de club amb la idea de tornar a la màxima categoria en un termini de 2 a 3 anys. Té un dels millors planters de l’Estat Espanyol i ha fitxat el capità del BM Altea en les darreres temporades, L. Parro, que aportarà experiència i intensitat. Pel que fa a l’O.Granada, aquest equip milita en la categoria inferior a l’ASOBAL, i està realitzant una gran pretemporada ja que ve d’eliminar en la lliga andalusa a l’Almería d’Asobal.

Des de la Regidoria d’esports s’està preparant l’edició del proper any, que serà la desena del torneig en què es pretén homenatjar els integrants del Club Handbol Benissa que va quallar esplèndides campanyes ara fa dues dècades.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?