Esports

Aquest cap de setmana se celebra el torneig de bàsquet júnior vila de Benissa 2004-trofeu diputació d’Alacant

El pròxim cap de setmana (dissabte 18 i diumenge 19 de setembre), tindrà lloc la celebració de la quarta edició del “TORNEIG DE BÀSQUET JUNIOR VILA DE BENISSA 2004 – TROFEU DIPUTACIÓ D’ALACANT”. Fins aquesta edició han desfilat per Benissa els equips júnior de Clubs d’ACB com el Joventut de Badalona (campió de 2 edicions), Unicaja de Màlaga, Lucentum Alacant, etc. Per a aquesta edició es compta amb 4 equips aparellats en dues semifinals:

Dissabte 18 de setembre (Palau Sant Pere):

17:30 H.

CAIXA SAN FERNANDO (SEVILLA) – ESTUDIANTES (MADRID)

19:30 H.

SEL.LECCIÓ BÀSQUET MARINA ALTA – PAMESA VALÈNCIA.

Diumenge 19 de setembre:

10:15 H. TERCER I QUART LLOC.

12:15 H. FINAL.

CAIXA SAN FERNANDO (SEVILLA)

L’equip sevillà participarà per primera vegada en el torneig, després de quedar la temporada passada 5é en el Campionat d’Espanya Júnior de Clubs. Planter molt ben organitzat que en els últims anys competeix a primer nivell en tots els campionats en què participa.

ESTUDIANTS (MADRID)

Després de quedar campió en l’anterior edició, i en segon lloc en el Campionat d’Espanya Júnior de Clubs, torna a participar a Benissa un equip que representa un planter prolífic i de qualitat. El millor jugador del júnior estudiantil de l’any passat Sergio Rodríguez ja destaca en l’ACB d’aquesta pretemporada.

SEL·LECCIÓ BÀSQUET MARINA ALTA.

Després de la magnífica experiència de l’edició anterior, es torna a reunir aquest equip sota l’adreça de Rafa Termis, i amb la base de jugadors del CB. Benissa de preferent i les incorporacions de jugadors d’altres clubs de la comarca de categoria similar, es pretén animar el torneig i premiar a jugadors aficionats de la comarca.

PAMESA VALÈNCIA.

L’any passat va perdre la final del torneig amb Estudiants i aquest mateix equip els va deixar fora del Campionat d’Espanya, en la fase de l’interautonòmic júnior. El Pamesa ha reestructurat el planter i presentarà un magnífic equip, ja que és un club que aposta pels joves. A destacar que és un equip molt benvolgut ja que ha participat en les 4 edicions anteriors.

Finalment assenyalar que simultàniament se celebrarà un torneig de triples i de mats per a amenitzar el torneig, i que a la setmana següent es presentarà el CB. Benissa amb tres partits de júnior, sènior i veterans.

El torneig l’organitzen el Club Bàsquet Benissa i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet del País Valencià, i la Conselleria de Cultura, Educació i Esport i el patrocini de la Diputació Provincial d’Alacant.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?