Esports

El BM Torrevieja i el BM Vila d’Aranda jugaran la final del Torneig Nacional d’Handbol

Ahir es van jugar les semifinals de l’XI Torneig Nacional d’Handbol Vila de Benissa amb els resultats següents:

BM TORREVIEJA: 26 ALMORADÍ MAHERSOL: 21

Es va imposar l’equip més fort, que sempre va estar per davant mercé la qualitat dels seus jugadors ASOBAL. L’Almoradí sempre va estar en el partit i aprofitava els moments de relaxació per a acurtar el marcador i disputar la victòria. Cal destacar l’actuació pel Torrevieja del jove internacional júnior per Espanya Gurbindo amb 5 gols, i per l’Almoradí, el seu porter Fernando Hurtado. Han aconseguit fer un equip competitiu per al seu debut en la categoria de plata del handbol nacional.

BM ALTEA: 26 BM VILA D’ARANDA: 35

L’equip alteà es presentava a Benissa després de 4 victòries de pretemporada però amb la baixa de tres titulars. Van realitzar un partit únicament correcte davant d’un equip de superior categoria, que es va imposar amb facilitat. Cal destacar el partit de Mire Barisic amb 8 gols, i la solidesa defensiva de l’equip d’Aranda de Duero, hui tindran un partit molt complicat contra un equip de superior categoria, apuntant a una excel·lent final.

Hui dijous 6 de setembre a les 19.00 tindrà lloc el partit pel tercer i quart lloc entre l’Altea i l’Almoradí. A les 21.00 hi haurà la final entre el BM Torrevieja i l’Handbol Vila d’Aranda. Ambdós partits amb entrada gratuïta en el Palau Sant Pere de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?