Esports

La III Travessia de natació “La Milla Verda” es disputarà el dissabte 12 de juliol

Presentació de la III Milla Verda de Benissa
Presentació de la III Milla Verda de Benissa

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb el Club Nàutic Les Bassetes, organitzen la III Travessia de Natació “La Milla Verda” que es disputarà el dissabte 12 de juliol.

La travessia començarà a les 9.30h a la platja de la Fustera i es recorreran 1.600 m, a favor del corrent, fins arribar a les Bassetes, amb la possibilitat de tornar a la Fustera pel passeig ecològic.

Durant el trajecte, que tindrà una durada aproximada de 30-40 minuts, els nadadors estaran vigilats i assistits per la Creu Roja, la guàrdia civil i la policia local i els voluntaris del club de natació que faran el recorregut amb caiacs, llanxes, etc. A més, la ruta estarà senyalitzada, enguany amb globus d’heli, perquè no hi haja cap incident i que els nadadors seguisquen el traçat correctament.

Una vegada finalitzada la travessia, es premiarà els guanyadors mitjançant un lliurament de trofeus, segons les categories (Juvenil, Sub 23, Sènior, Màster I, Màster II, Màster III i Màster Plus).

Les inscripcions s’han de fer a la web www.mes3events.es abans de l’11 de juliol. L’edat mínima per a participar és de 16 anys i el preu de la inscripció és de 12 euros. Cal recordar que aquesta prova forma part del Circuit d’Aigües Obertes de la Marina Alta, organitzat pel CEMA, en el qual participen Benissa, Teulada-Moraira, Dénia i Xàbia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?